h1

Hur får man tag i en biljett till Dramaten?

januari 18, 2010

Snövinter i Sundre är mycket olikt vintern i Stockholm. Jag är alltså i huvudstaden och halkar mig fram i brun snömodd, samtidigt som det snöar lätt. Men det är brunt när det lägger sig tillrätta på marken, uppblandat med sand och salt. Istappar dinglar hotfullt från taken. I morse stod två man och vaktade några snöröjare på ett tak , bockar med ”Snöras fara” uppsatta på ömse sidor. De visslade och isen skottades från taket. En man helt absorberad av sitt mobilsamtal forcerade hindret, männen skrek, visslade, ropade. Han hörde ingenting bara personen i mobilen. Isen hamnade en millimeter framför honom. – Ni är fan inte kloka, skrek han, Jag ska anmäla er!

Mer dramatik. Dramaten har en helsida om sina kommande föreställningar, en av dem med premiär i oktober. Det gäller at vara ute i god tid! Försökte få biljett till Ingvar Hirdvall på Lejonkulan (nu i veckan). Men Dramatens hemsida fungerar inte, telefonen är stängd idag (måndag). De borde kanske satsa på sin infrastruktur också..Jag försökte mejla men fick inget svar, är väl också obemannat en måndag.

Det är annars mycket man kan göra: Medeltidsmuseet öppnar på nytt, man kan se Caravaggio på Nationalmuseum, två premiärer på Dramaten, fredag (Pygmalion), lördag (Lars Noréns Om kärlek), Angelika Knäpper Gallery visar kvinnliga konstnärer (bland andra Marie-Louise Ekman och Lena Cronqvist). Tavlorna säljs till förmån för hemlösa kvinnor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: