h1

Trädgården är en orgie i rött och vitt (vallmo och silverarv)!

juni 9, 2010

Idag blev smeden Kalle klar och byggarna flyttade boden, jag gick ut och sådde mer gräs där boden stått och samtidigt föll ett stilla regn. Jag tycker allt byggande blivt bra, men senare än kontraktet (det skulle vara klart 1 maj). Jag försöker göra heden, SKULPTURPARKEN, någorlunda presentabel och ansar träd och enar. Några av buskarna och enarna gick hädan när byggarna eldade skräp i våras.

Trädgården är ymnig i rött och vitt.; vallmon blommar med silverarven vid sina fötter. En fantastisk tid att vara i trädgården! Pimpinellrosorna börjar litet försiktigt, en enstaka vit enkel Staffa här och var. Även pionerna kommer endera dagen.

Tur att jag har trädgården att jobba i när det blir för sressigt. Den lugnar. Men har träningsvärk överallt, mest i händer och ben.

Sov dåligt. Numera bryr jag mig inte utan tänder och läser. I natt blev det ganska mycket Therese Raquin av Emile Zola. Det är hans första roman, man känner igen de naturalistiska beskrivningarna som sedan når sin höjdpunkt i Hallarna. Fint med klassiker på småtimmarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: