h1

Storsudret öppnar för säsongen

april 22, 2011

Som barn tog jag cykeln och for ut ur den lilla staden där jag växte upp och plockade tussilago eller blåsippor till mamma på långfredagen. Det var snö eller regn i luften, grått och kallt. ALLT var stängt, till och med korvkiosken och det fanns inget på TV och ingen musik på radion. Mamma serverade kall mat för denna dag fick man inte använda spisen. Ja visst det är länge sedan, men inte så där förfärligt länge sen. Långfredag 2011 är som vilken helgdag som helst, många bjuder till fest och börjar påskkalasen redsan i kväll. På Körsbärsgården har vi haft kafé och konsthall öppet och vi har haft väldigt mycket folk, kanske för att även andra näringsställen öppnar just idag?

Hur som helst, många kära vänner har dykt upp som vi inte sett sedan i somras och det har blivit härliga återseenden och pratstunder. I kvällningen långpromenad över alvret.

I morgon inviger vi Björn Evensens skulptur Gateway kl 14 i närvaro av konstnären. VÄLKOMNA.

One comment

  1. Hej Marita,
    Det var också väldigt roligt för oss att återse er fina Körsbärsgård och er magnifika konsthall! Och inte minst att få en pratstund med er. Och idag njuter jag så av titta på det vackra kinesiska åttakantiga fatet.
    Snart är vi åter på Gotland! När kommer ni till Stockholm? varma hälsningar
    ewaKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: