h1

Är hösten på väg?

augusti 20, 2011

En mycket lyckad avslutning på vår föreläsningsserie blev föredraget av vår landshövding i torsdags. Frågestunden efteråt blev LÅNG, ingen ville att hon skulle gå… Besök också av Fårös norske välgörares högra hand (som köpte Bergmangårdarna) som ev har nya planer för Fårö. Vi hade ett bra möte här hos oss. Annars är idag den första föraningen av höst, det blåser rejält, har regnat ordentligt och mirabeller och äpplen blåser ned en masse. Hoppas det är tillfälligt och att solen kommer åter. Denna vecka märker vi att säsongen är över för Storsudrets del, även om vi har en del konferensgäster från Visby som hittat hit. Många kommer förbi och tackar för i år, nu reser de hem till Stockholm. Vemodigt förstås. Och som alltid tätnar middagsbjudningarna den här veckan… Men vi har ännu öppet några veckor…

Barnbarnen kom på besök idag, föräldrarna har uppdrag på fasta landet. Det är spännande att se vad som döljer sig i en ett och etthalvt årings huvud. Det är mycket! Fyraåringen inser vi är i mycket ganska vuxen.

Jag är fullständigt absorberad av Jonas Jonassons Hundraåringen som klev ut genom fönstret och förvann. Jag är inte särskilt förtjust i den sortens skrönor och långa roliga berättelser, men detta är undantaget. Jag är helt tagen! Läser hela nätterna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: