h1

Resa till Skåne och premiär på Hedda Gabler på Dramaten

december 12, 2011

Jon och jag for till Skåne för att se på det nya barnbarnet. Fantastiskt att kunna flyga non stop Visby-Ängelholm! Nanna och den lille pojken, med arbetsnamnet Vilgot, är nu hemmavid, men ännu är han inskriven på sjukhuset såsom varande för tidigt född och det kommer en sjuksyster varannan dag och väger och mäter. Än så länge sondmatas han för han har inte tillräckligt med sugreflex.. Modern fick göra akut återbesök på sjukhuset också, men är nu återbördad i hemmet. Trött men glad. Efter oss kom syster Helga och lagade god näringsrik italiensk kost och visade bilder från Sardinien. Piggar upp. Här på Storsudret kallas hon numera Helga Olivia Jonsson efter olivlunden kantänkas. Hon var med om en cacciagrossa på vildsvin innan hon for från den ön; det kan man se på så här: http://dl.dropbox.com/u/2026628/cacciagrossa.mp4

Jon och jag var också i Stockholm och bevistade höstens kvalitetsauktioner, så nu finns det nya fina ting att se i Livias Hus i vår. Det var många kinesiska uppköpare i farten och priserna för blåvitt är helt annorlunda än för några år sedan. På våra tulpanvaser får man nu lägga till en nolla..

Jag såg premiären av Hedda Gabler på Dramaten också. Maria Bonnevie gjorde en stark Hedda, men männen ikring kunde inte riktigt matcha henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: