h1

Problem med min blogg

maj 19, 2014

Ja, alla har väl märkt det: Jag har sedan en månad haft problem med att komma in och skriva på min blogg. ”Support” finns för bloggar. Men de kan inte hjälpa.
Mycket har hänt sen sist; Konsthall, Skulpturpark är öppna helger och klämdagar, från 29 maj varje dag 11-17. Utställningar jusr nu är Minnesutställningen ”50 år i konsten” med Martin Ljunggren och ”Sa Chida Santa” en fotoutställning från Sardinien av Helga Jonsson. I nya delen fortsätter den retrospektiva utställningen med Björn Erling Evensen. En del nya verk har tillkommit. Mycket nytt finns i den antika delen i ”Livias Hus”, bland annat bronser från Han-periodens Kina och en hel del romerska föremål från tiden kring Kristi födelse.
I trädgården planterar jag nu ut allt som frodas i växthuset och som nästan förvuxit sig i väntan på dräglig temperatur utomhus. Till helgen börjar vi med plantförsäljning!
Jon och jag har varit i Stockholm och sett Konstfacks Vårutställning. En mycket spännande konstnär kommer till oss kring 1 juli, Hanna Romin med verket I väntan på att tiden skulle gå. Mer om detta senare!Hanna Romin
Och så slår vallmoblom och silverarv ut, ett hav i rött och vitt i hela trädgården!vallmo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: