h1

Skulpturgalleriet invigs på Midsommardagen

juni 17, 2015

En gång fanns här en vacker rödkålsvall formgiven av Tage Andersen. År 2 gick den upp i blom och var praktfullt yvig och gul. Nu är vallen borta och istället har vi låtit bygga ett Skulpturgalleri på platsen. Som ”hommage” till Tage har vi låtit bygga ett rutigt glashus intill.
I framtiden blir Skulpturgalleriet en permanent visningslokal för skulpturer som inte tål vinterkyla och regn. På Midsommardagen kl 14 invigs det nya. Invigningstalare blir Björn Ahlsén, kultur- och ungdomschef på Region Gotland. Då visas skulptur, konsthantverk och en och annan målning ur samlingarna.
Välkomna att vandra i de labyrintliknande rummen!
Redan på tisdag, 23 juni, blir faktiskt ny vernissage. Det är Susan Whitlow , avgångselev från Konsthögskolan som visar sitt arbete från avgångsutställningen i slutet av maj.

som inte detta vore nog; i nästa vecka är sommarens första Barnens Konstverkstad, 23-27 juni för barn 6-16 år med vår konstpedagog och en och annan utställande konstnär. Tid 13.30-16.00. Anmälan görs till nannanore@gmail.com eller 0737 156692. Först till kvarn…

2 kommentarer

  1. Hej! Hemskt kul att ni uppmärksammar konstelever! Hoppas själv kunna titta in innan utställningen tas ner. Men en liten korrigering bara, eleven från Mejan heter Susan Whitlow.
    Med vänlig hälsning, Ingegerd Whitlow (moder till SW)


    • Visst! Vi har redan sett att det blev fel…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: