h1

Med konsten inpå knuten

augusti 30, 2016

Roligt är förstås att bli omskriven med fina bilder i Dagens Industri i veckan! Även Sören Larsson, som gör en kartläggning (www.storsudret.com) över Storsudrets näringsliv skrev om oss i utförlig artikel häromdan.FullSizeRender

Sommaren går annars mot sitt slut, många fritidshus stängs och folk återvänder till Stockholm. Det är synd, september är Gotlands bästa och vackraste tid! Här är ännu relativt många gäster, även om flertalet nu kommer från utlandet. Ännu har vi öppet, september månad ut, dock bara helger. Genom Skapande skola och Konstverkstans satsning på barn kommer en del skolklasser. Imorgon är tid Internationella skolan i Visbys tur. Spännande!

Nu är skördetid i trädgården. Vi har aldrig haft så ymnigt persikoträd, med över hundratalet frukter (det växer mot garaget). Mycket persikor och äpplena blir fina. Bönor har vi fått rikligt liksom tomater, broccoli.. All kål är finfin och för en gångs skull artar sig även paprikan som växer på friland.

Promenaderna runt Hoburgen i sned sol och varmt gula nyanser. Nu går jag åter ensam runt, inga bilar vid Majstregården och Hoburgen längre. Örnarna flyger åter över klintkanten. Var är de i juli? + 20 grader i kvällningen dag efter dag. Sommaren är inte över!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: