h1

In the Universe med Annika Fehling 17 juli kl 19

juli 16, 2018

Litteratur, debatt och musik blir det på Körsbärsgården framöver. Närmast är Annika Fehling, singsong writer och Christer Jonasson, gitarrist imorgon 17 juli kl 19. Vi hoppas på en oförglömlig kväll IN THE UNIVERSE.

Restaurangen är öppen 18-19 för de som är sugna på en sardisk tallrik och något att dricka. Måste förbokas med Helga 0701718171.Fehling 180717

Tisdagen därpå, 24 juli kl 19 blir det debatt kring MAKT, PLAST OCH VÅRA BARN med experten på området Ethel Forsberg. Hon skrev för några år sedan en bok i ämnet som föranledde KU-anmälan. Idag har medvetenheten ökat och tiderna kommit ikapp. Från att ha betraktats som en av Sveriges bråkigaste kvinnor ses hon idag som en föregångare och mycket viktig röst.

Så slit er från stranden och familjemiddagen och lyssna på hennes viktiga budskap.

Barnens Konstskola med vår pedagog Nanna Nore, utställande konstnärer och en och annan assistent fortsätter hela sommaren. Än finns en och annan ströplats så boka hos Nanna 073 7156692.

Trädgården lider av torkan och eftersom vi mest har perenner går de mer eller mindre till vila och väntar på ett nytt år. Köksträdgården är i alla fall fin, nu mognar aprikoser och tomater!

Övrigt som händer hos oss i sommar står i vårt program som finns i Konsthallen och givetvis på hemsidan http://www.korsbarsgarden.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: