h1

I väntan på julen

november 27, 2020

Adventstid. En märklig stilla tid som vi lever i. Mycket skrivande, möten över zoom, promenader runt socknen, en vända i trädgården för måltidernas grönsaker. Vi förbereder orangeriet och känsliga växter i trädgården för en vinter som kanske inte kommer.

Jag har dukat upp ett långbord i Livias Hus i Konsthallen. Trädgårdens alla blommor i en stor vas, julduk, levande ljus och massor av julkappar inför julen: hantverk (t ex en fantastisk pläd i handspunnet garn i grå toner av Ann-marie Appelqvist, eller hennes handspunna garn om ni vill sticka själva),

konst t ex Jennie Olofssons unika champagneglas, snapsglas, vinglas i SVART (tänk er på röd julduk!), Tage Andersens ljusstakar och stormlyktor, antika kinesiska 1700-talstallrikar och skålar, böcker… Samtida konst. Eller Helgas olivolja och alla fina saudiska inläggningar på burk. Här finns mycket för alla och envar och ni behöver inte leta julklappar på flera ställen.

Men i coronatider gäller detta: ring så öppnar jag 0706-212220. Max 8 i lokalen. Vi använder nu munskydd och delar ut dem gratis i Konsthallen.

VÄLKOMNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: